Որակի մակարդակ 2

Հավաստագրված  օրգանական մշակության միջոցով ստացված նախնական նյութերը
 

Որակի առաջին մակարդակի թվարկված չափանիշներից բացի, մենք օգտագործում ենք բիոդինամիկ կամ հավաստագրված օրգանական մշակության միջոցով ստացված հումք, ինչպիսիք են ձիթապտղի, ռապսի, արևածաղկի, կոկոսի, արմավենու, եթերային յուղեր և անուշաբույր հավելումներ:

Մեր հիմնական նպատակն է ստեղծել լվացքի և մաքրման արտադրանք, որը խնամքով է վերաբերում մարդուն և բնությանը:

sonett_triscomed_quality_level 2.jpg

Ձիթապտղի ծառ

sonett_triscomed_quality_level 2-2.jpg

Ռապս

Մեր օրերում, լվացքի, մաքրման գործերը  մենք փորձում ենք հնարավորինս ավարտել ավելի արագ և դա ցանկալի է անել զուգահեռ այլ գործերի հետ։  

Այլապես, ինչու՞ ենք մենք զգում մաքուր հագուստ հագնելու անհրաժեշտությունը։

Ինչու՞  է այդքան աներևակայելի հաճելի  պառկել  թարմ պատրաստված  անկողնու մեջ: 

Ինչու՞ ենք մենք այդքան մանրակրկիտ  պատրաստվում հյուրերի գալուն կամ տոնին ։  

 

Կարգն ու մաքրությունը լրջորեն ազդում են մեր ներաշխարհի վրա ։ 


Բնականաբար, այն միջոցները, որոնք մենք օգտագործում ենք լվացքի և մաքրման համար, պետք է համապատասխանեն մաքրության մասին մեր հասկացությանը: 
Լվացող և մաքրող միջոցների բանաձևը կատարելագործելու համար հասանելի է հանքանյութերից, բույսերից, կենդանիներից և չմաքրված նավթից ստացվող բոլոր տեսակի միջոցների լայն տեսականի: Եթե հաշվի առնենք վերը նշված բոլոր չափանիշները, ապա ընտրությունը կկրճատվի հանքանյութերից և բույսերից ստացված հումքով: Մաքրության պահպանման գործընթացը անհրաժեշտ է մարդկանց և կենդանիների համար, հանքանյութերը և բույսերը օրգանապես մաքուր են:

 

Նավթը բույսերի ծագման արտադրանք է, որը ստեղծված է օդային և լույսի հասանելիության բացառման, ինչպես նաև անցյալի երկրաբանական դարաշրջանների ընթացքում տեղի ունեցած բարձր ճնշման ազդեցության հետևանքով: Երկրի շերտերում թաքնված, նավթն իր գործառույթն է իրականացնում երկրային կյանքի կառուցվածքում: Ստորերկրյա արդյունահանման արդյունքում այն ​​շատ վնասակար է կենդանի օրգանիզմների համար եւ կարող է ոչնչացնել վարելահողերը: Բացի այդ, այն չափազանց դանդաղ է մշակվում կենդանի միկրոօրգանիզմների կողմից: Որպես վառելիքի և էներգիայի աղբյուր, նավթը մթնոլորտում  CO2  աղտոտման հիմնական մեղավորն է:

Հումքի մաքրության վերաբերյալ հայտնի դրույթներ, որոնք ներառում են հանքային և բուսական ծագման հումքի օգտագործման սահմանափակումները, ինչպես նաև չմշակված նավթաքիմիական նյութերը, շատ վատ հիմնավորված են եւ ոչ կոնկրետ:


Ավանդական մշակության մեթոդների օգտագործումը խանգարում է բույսերին զարգանալ բնական ճանապարհով: Արհեստական ​​պարարտանյութերի օգտագործման շնորհիվ տերևները և պտուղները մեծանում են, բայց համն ու բույրը անհետանում են: Մոնոկուլտուրաների եւ կարգավորող մշակաբույսերի ռոտացիայի բացակայության պատճառով բույսերի ավանդական մշակումը չի կարող խուսափել հերբիցիդների, թունաքիմիկատների կանոնավոր օգտագործումը, ինչը մեծացնում է պահպանման կայունությունը: Արդյունքում, պաշտոնապես թույլատրվում է բույսերի անխուսափելի աղտոտումը:  Կենտրոնանալով միայն քանակի վրա, նման մշակումը ստեղծում է կենդանիների կյանքում անհավասարակշռություն: Գենային ինժեներիան շարունակում է քայլեր ձեռնարկել բնության ոչնչացման ուղղությամբ ։  Բջջային միջուկի հետ որոշակի մանիպուլյացիաներ անցկացնելով, բույսերի մեջ տեղի են ունենում  նյութափոխանակության և ներուժի փոփոխություններ, բացառապես ֆինանսական շահերից ելնելով և մոռանալով բույսի էության մասին:


Բույսերի հետ նման վարվելուց հետո զարմանալի չէ, որ նման բուսական ծագման հումքը համեմատած օրգանական աճեցված բույսերի հումքի հետ:

Այդ պատճառով մենք օգտագործում ենք բույսերը, որոնք ձեռք են բերվել հաստատված բիո-դինամիկ եւ օրգանական մշակման միջոցով:

Մեր հիմնական նպատակն է ստեղծել լվացքի եւ մաքրման արտադրանք, որը խնամքով վերաբերում է մարդուն և բնությանը:

sertificate_sonett_triscomed.png